Superhassan og fred

 

Innledning

Super-Hassan har født i Afghanistan i 2001 og han ble venn med dragen, som heter Fred etter to år. Super-Hassan er veldig sterk. Jeg er super-Hassan og nå skal jeg fortelle om meg og Fred.

Hoveddel

Jeg liker ikke krig fordi krig har ble ødelagte min liv og det var grunn av jeg så vennene mine som ble drept at jeg ble superhelt. Jeg vil hjelpe mennesker og prøver bli bort krig.

Når noe ting blir feil heller noe skal få å drep da får Hassan beskjed fra drage og Hassan tar sin klær og setter seg på ryggen til drage og de kan fly av sted.

Når jeg er super-Hassan da jeg tar svarte klær og rød kappe, blå maske over øynene min. Jeg trene masse kroppen er helt vanlig størrelse, men jeg er supersterk.

Jeg tar slemme mennesker heller de som vil krig så ringer jeg til politiet og venter til de kommer. Både superhelten Hassan og drage har en liten sende i øret, det er slik de kan snakker sammen. Drage heter fred og ham er magisk. Ingen kan ikke se ham. Fred kan spy stor menger vann ut av munnen.

Vanligvis bor på mottak også jeg trener mye å blir best med bokse i hele verden. Når jeg har tid jeg søker på youtube for å vite mer informsjon om bokse often ganger jeg hører på rock musikk og rap musikk min best bokser er Mike Tyson<3 også jeg går på kickboxing i MUDO.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s