Super FP

Innledning

Jeg skal fortelle om super FP flyktninger-passer. Han heter egentlig Ajmal. Han født i Afghanistan. Hans familie død i en krig i Afghanistan. Han hadde mange problemer i Afghanistan da han bestemte seg for å gå til Europa. På veien så han mange flyktninger som trenger hjelp.

Bakgrunn

i Bulgaria jungelen så han mange barn som ble tatt av politi til fengsel når Ajmal så det ble han veldig trist og han bestemte seg for å hjelpe flyktninger.

Når han framme til Norge da bodd han i mottak 5 måneder en dag han var veldig trist på natta da kom en dame fra himmelen og demme dame ga en ring til Ajmal. Da Ajmal kunne å fly han blir så smart, og kan ikke sliten.

Han jobber i UDI og tjener mye penger. Han er sjef i UDI. Han går også på skole. Han står opp klokka seks, spiser frokost og drar på skole.

Når han er på superhelt oppdrag har han på seg svart klær. Når noen trenger hjelp vet han det fordi ringen hans ringer. Da flyr han fort til Bulgaria eller andre land hvor flyktninger trenger hjelp. Da passer han på dem.

På vanlige dager snakker han med kjæresten sin. Hun vet at han er superhelt. Når han kommer for sent på skolen blir læreren sint.

Avslutning

Noen ganger kommer han for sent fordi han sover så lite om natta. Men med ringen på blir han ikke sliten. Han blir også veldig smart. Han tenker alltid lykke til flyktninger jeg er med deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s