Helt

ulv_1

Panorert ulv i svart-hvitt, fotografert i fangenskap i Nordens Ark, Sverige som er et rehabiliteringssenter for truede arter. Foto: © Tom Schandy / NN / Samfoto

Innledning

Jeg skal fortelle om Helt.

Hvem er Helt?

Helt født i Afghanistan i 2000 har pappa og mamma og søster bror. Helt kommet til Europa i 2015.Helt er ikke gift. Fotfatter er en gutt som er 17 år gammel første gang kom ut i 2017 i Norge

Bakgrunn

Helt var en vanlig mann. En dag Helt var på veien nærme fjellet. Helt ble oppmerksom på et noen ropet hjelp. Helt gikk der for hjelp han. Hanne var gammel og han skal dø. Hanne sa til Helt, jeg skal ikke leve jeg vil snart dø. Jeg vet ikke hvem er du, men jeg skal gir noen til deg. Ta de klærne som er inn sekken. Ta klær på deg du blir Helt. En ting du må huske, du må ikke misbruke det. Etter på døde han.

Utseende og egenskaper

Helt er rask så rask at han kan pass på folke, og har farlig øyene som kan se så lang enda. Og han har farget håret sin. Helt kan løper fort, og kan roper. Når Helt roper forstår alle hvem som roper. Når Helt roper må han se opp i himmelen. Hvis han ser ned blir alle i nærheten døve. Helt har lyn som kan skyte fiender sine, lyn har to farge en hvit og en råd. Helt har spesialklær og har flere merker på klær seg og har med maske hette, kappe dratt, trikot, og har sko sålen er veldig hard. Så Helt kan ikke falle eller sette seg fast.

Sloss mot

Helt liker sloss mot de som er nådeløs over folke. Når Helt er i hjemmelen han liker sloss opp fra.

Han sloss med lyn. Og noen gange sparker han huser eller blogger. Noen gang hvis han bli veldig trist. Han sparker blogger.

En vanlig dag

Hver dag sover han 6 timer, fordi han jobber hard. Han liker å spise kjøtt. Helt spiser ikke frokost. Han mener hvis jeg spiser frokost jeg mister vekt og hjerne sin.

Hver dag drikker han 8 liter vann. Han er klare til å hjelpe folk helle tiden. Han er ikke lenger med familien sin. Han sover i skogen i en hule, som er laget med trer.

Avslutning

Han liker bekjempe mot f.eks. røvere og urettferdighet. Hver dag så han noen organisasjon som drept og dreper noen vanlig mennesker. Derfor det var vanskelig for Helt bare sitte å ser. Det var historie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s